מתכון זריז לקפה עם חלב קוקוס

קוקוס וקפה הם שילוב נהדר. כדאי לנסות את הקפה המועדף עליך עם הטעם העשיר והמתקתק של חלב קוקוס עם נגיעה של סירופ קרמל. מתאים מאוד כמשקה חם לחורף ויוצא נפלא עם קוביות קרח לקיץ.

זמן הכנה

10 דקות

מס' מנות

1

סוג

פרווה

מצרכים

  • 1 אספרסו בעוצמה גבוהה (אנו ממליצים על עוצמה 10 ומעלה, או illy Forte)
  • 100 מ"ל חלב קוקוס
  • מעט סירופ קרמל

אופן הכנה

  • מחממים בפינג'אן או סיר קטן את חלב הקוקוס על אש קטנה ומקציפים בעזרת מקציף.
  • מוזגים מעט סירופ קרמל לכוס או לספל.
  • מכינים אספרסו, מוזגים לספל ומערבבים עם הקרמל.
  • מוזגים את חלב הקוקוס המוקצף להשלמת המשקה.
img
img
img