מתכון אספרסו בטעם שקדים
משקה אלגנטי ומפנק בשילוב טעם שקדים ושוקלד.
זמן הכנה
5 דקות
מס' מנות
2
סוג
חלבי
מצרכים
- 2 כוסות
- 2 כוסות לור אספרסו L'OR Ristretto עוצמה 11. 40 מ"ל מים למנה
- 100 מ"ל סירופ שקדים
- 30 מ"ל חלב 3% שומן
- 2 כפיות סירופ שוקולד
אופן הכנה
- מכינים 2 כוסות לור אספרסו, מ- 2 קפסולות של L'OR Ristretto עוצמה 11. משתמשים ב- 40 מ"ל מים לכל מנה.
- מוזגים לכל כוס 50 מ"ל סירופ שקדים ומוסיפים כפית סירופ שוקולד.
- מוזגים כוס קפה 1 לכל כוס של סירופ שקדים.
- מקציפים את החלב במקציף חלב, ומוסיפים את קצף החלב לכל כוס.
- מקשטים את המשקה בטיפות סירופ שוקולד.


