מתכון אספרסו בטעם שקדים

משקה אלגנטי ומפנק בשילוב טעם שקדים ושוקלד.

זמן הכנה

5 דקות

מס' מנות

2

סוג

חלבי

מצרכים

  • 2 כוסות
  • 2 כוסות לור אספרסו L'OR Ristretto עוצמה 11. 40 מ"ל מים למנה
  • 100 מ"ל סירופ שקדים
  • 30 מ"ל חלב 3% שומן
  • 2 כפיות סירופ שוקולד

אופן הכנה

  • מכינים 2 כוסות לור אספרסו, מ- 2 קפסולות של L'OR Ristretto עוצמה 11. משתמשים ב- 40 מ"ל מים לכל מנה.
  • מוזגים לכל כוס 50 מ"ל סירופ שקדים ומוסיפים כפית סירופ שוקולד.
  • מוזגים כוס קפה 1 לכל כוס של סירופ שקדים.
  • מקציפים את החלב במקציף חלב, ומוסיפים את קצף החלב לכל כוס.
  • מקשטים את המשקה בטיפות סירופ שוקולד.
img
img
img