קפה וינאי עם קצפת

מתכון ייחודי וטעים לקפה וינאי מענג, כזה שכולם ייהנו ממנו. קפה עם קצפת, שוקולד איכותי ומעט קינמון. הקצפת והשוקולד מוסיפים בדיוק את הטעם והמתיקות הנכונים לקפה, והקצפת עם אבקת הקינמון הופכת אותו לפינוק מושלם לכל אירוע חגיגי.

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול/אפייה

5 דקות

מס' מנות

1 יחידה

סוג

חלבי

מצרכים

  • ¾ כוס מים רותחים
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • 225 גרם שוקולד איכותי קצוץ
  • ½ כוס קצפת מוכנה או שמנת מתוקה להקצפה
  • קמצוץ קינמון טחון

אופן הכנה

  • חממו ½ כוס שמנת בסיר גדול עד לרתיחה קלה. הנמיכו את האש.
  • הוסיפו את השוקולד הקצוץ וערבבו עד שהוא נמס והתערובת חלקה.
  • בהדרגה, שפכו פנימה את הקפה החם והוסיפו את המים. ניתן להוסיף מעט סוכר לפי הטעם.
  • בקערה נפרדת, הקציפו את הקצפת עד שנוצרות פסגות יציבות והניחו בצד.
  • שפכו את תערובת הקפה הווינאי לכוסות. הוסיפו שכבת קצפת מעל.
  • פזרו אבקת קינמון מעל והגישו מיד.
  • שותים עם מישהו שאוהבים במיוחד
img
img
img