קפה טוניק וקוקוס עם אשכולית

משקה קיצי מרענן שמשלב ארומה עשירה של אספרסו קר בניחוחות קוקוס עם נגיעות מרירות-מתוקות של אשכולית וטוניק מבעבע. קליפת האשכולית מוסיפה טאץ' אלגנטי וארומטי. מושלם לפינוק קריר ביום שמש חם.

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול/אפייה

5 דקות

מס' מנות

1 יחידה

סוג

פרווה

מצרכים

  • 100 גרם קוביות קרח
  • קפסולה אחת של אספרסו קר קוקוס של L’OR
  • 40 מ"ל מים טוניק
  • 50 מ"ל חלב קוקוס / שיבולת שועל / סויה / רגיל
  • אשכולית אחת

אופן הכנה

  • קלפו רצועת קליפה ארוכה מהאשכולית בצורת ספירלה, בעזרת סכין, כמו שמקלפים תפוח. הרוחב צריך להיות בין 1 ל-1.5 ס"מ.
  • הניחו את הקליפה בתחתית הכוס, וגלגלו את הקצה השני סביב דפנות הכוס.
  • מלאו את הכוס ב-100 גרם קוביות קרח.
  • מזגו שוט של אספרסו קר קוקוס (40 מ"ל) על הקרח.
  • הוסיפו 40 מ"ל מים טוניק.
  • ערבבו ושתו בהנאה.
img
img
img