קפה טוניק וקוקוס עם אשכולית
משקה קיצי מרענן שמשלב ארומה עשירה של אספרסו קר בניחוחות קוקוס עם נגיעות מרירות-מתוקות של אשכולית וטוניק מבעבע. קליפת האשכולית מוסיפה טאץ' אלגנטי וארומטי. מושלם לפינוק קריר ביום שמש חם.
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול/אפייה
5 דקות
מס' מנות
1 יחידה
סוג
פרווה
מצרכים
- 100 גרם קוביות קרח
- קפסולה אחת של אספרסו קר קוקוס של L’OR
- 40 מ"ל מים טוניק
- 50 מ"ל חלב קוקוס / שיבולת שועל / סויה / רגיל
- אשכולית אחת
אופן הכנה
- קלפו רצועת קליפה ארוכה מהאשכולית בצורת ספירלה, בעזרת סכין, כמו שמקלפים תפוח. הרוחב צריך להיות בין 1 ל-1.5 ס"מ.
- הניחו את הקליפה בתחתית הכוס, וגלגלו את הקצה השני סביב דפנות הכוס.
- מלאו את הכוס ב-100 גרם קוביות קרח.
- מזגו שוט של אספרסו קר קוקוס (40 מ"ל) על הקרח.
- הוסיפו 40 מ"ל מים טוניק.
- ערבבו ושתו בהנאה.
.png)
.png)
.png)