קפה ג'ינג'ר חם ומפנק
מוזמנים ליהנות מקפה ארומטי, מחמם מלא בטעמי ג'ינג'ר. מושלם לימי הסתיו כשמזג האוויר בחוץ מתקרר ובפנים נעים וחמים
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול/אפייה
20 דקות
מס' מנות
1 יחידה
סוג
חלבי
מצרכים
- כוס אספרסו מקפסולת L'OR Lungo Profondo
- כפית סירופ ג'ינג'ר
- 125 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר להחליף בחלב מוקצף)
- כפית גרידת תפוז
- ג'ינג'ר מסוכר חתוך לקוביות קטנות
אופן הכנה
- הכינו כוס אספרסו מקפסולה אחת. אנחנו ממליצים על קפה L'OR Lungo Profondo, שכן הוא ישתלב נהדר עם טעמי הג'ינג'ר.
- שפכו סירופ ג'ינג'ר לכוס וערבבו היטב עם הקפה
- הקציפו את השמנת המתוקה או החלב במקציף חלב והוסיפו גרידת תפוז
- שפכו את הקצפת על הקפה
- אפשר לקשט עם ג'ינגר מסוכר


