קפה ג'ינג'ר חם ומפנק

מוזמנים ליהנות מקפה ארומטי, מחמם מלא בטעמי ג'ינג'ר. מושלם לימי הסתיו כשמזג האוויר בחוץ מתקרר ובפנים נעים וחמים

זמן הכנה

20 דקות

זמן בישול/אפייה

20 דקות

מס' מנות

1 יחידה

סוג

חלבי

מצרכים

  • כוס אספרסו מקפסולת L'OR Lungo Profondo
  • כפית סירופ ג'ינג'ר
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (אפשר להחליף בחלב מוקצף)
  • כפית גרידת תפוז
  • ג'ינג'ר מסוכר חתוך לקוביות קטנות

אופן הכנה

  • הכינו כוס אספרסו מקפסולה אחת. אנחנו ממליצים על קפה L'OR Lungo Profondo, שכן הוא ישתלב נהדר עם טעמי הג'ינג'ר.
  • שפכו סירופ ג'ינג'ר לכוס וערבבו היטב עם הקפה
  • הקציפו את השמנת המתוקה או החלב במקציף חלב והוסיפו גרידת תפוז
  • שפכו את הקצפת על הקפה
  • אפשר לקשט עם ג'ינגר מסוכר
img
img
img