מעדן שוקולד קפה קרמי

מעדן שוקולד עשיר, עם נגיעות אספרסו וקרם קוקוס עדין – שילוב מושלם של טעמים מרעננים ומרקם מלטף.

זמן הכנה

5דקות

זמן בישול/אפייה

5דקות

סוג

חלבי / פרווה

מצרכים

  • מנת אספרסו 40 מ"ל מקפסולת L'OR Ristretto
  • 100-200 גר' גלידת שוקולד איכותית (לגרסה פרווה ניתן להשתמש בגלידת פרווה)
  • 30 מ"ל קרם קוקוס
  • עלי נענע לקישוט

אופן הכנה

  • הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר
  • ערבבו עד שמתקבל מרקם חלק לגמרי
  • שפכו לתוך כוס מתאימה
  • ניתן לקשט עם כמה עלי נענע
  • הגישו בהנאה
img
img
img