קפוצ'ינו מסאלה
את המשקה הזה יש בכל פינה בהודו. קפוצי'נו בעל ארומת ציפורן הל וג'ינג'ר. לשתות ולחלום על הודו
זמן הכנה
12 שעות
זמן בישול/אפייה
5 דקות
מס' מנות
1 יחידה
סוג
חלבי
מצרכים
- כוס אספרסו מקפסולת הודו
- חצי ליטר חלב
- קומץ פלפל אנגלי
- 2 יח' ציפורן
- 2 יח' הל
- אצבע ג'ינג'ר טרי
- ניתן לשמור את יתרת החלב לכוסות קפה נוספות
אופן הכנה
- במחבת בינונית קולים פלפל אנגלי, ציפורן, הל וג'ינג'ר על להבה בינונית 3-4 דקות, עד שהתבלינים מתחילים לקבל צבע כהה
- מעבירים את התבלינים החמים היישר מהמחבת לצנצנת עם חלב קר ומוסיפים כחצי כפית קינמון.
- סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר למשך הלילה
- לאחר כ-12 שעות מסננים את החלב.
- מכינים כוס אספרסו מקפסולת הודו
- מקציפים חלב להכנת קפוצ'ינו. יוצקים את החלב המוקצף לכוס ומוסיפים את הכוס האספרסו.
- שותים וחולמים על הודו


