קפוצ'ינו מסאלה

את המשקה הזה יש בכל פינה בהודו. קפוצי'נו בעל ארומת ציפורן הל וג'ינג'ר. לשתות ולחלום על הודו

זמן הכנה

12 שעות

זמן בישול/אפייה

5 דקות

מס' מנות

1 יחידה

סוג

חלבי

מצרכים

  • כוס אספרסו מקפסולת הודו
  • חצי ליטר חלב
  • קומץ פלפל אנגלי
  • 2 יח' ציפורן
  • 2 יח' הל
  • אצבע ג'ינג'ר טרי
  • ניתן לשמור את יתרת החלב לכוסות קפה נוספות

אופן הכנה

  • במחבת בינונית קולים פלפל אנגלי, ציפורן, הל וג'ינג'ר על להבה בינונית 3-4 דקות, עד שהתבלינים מתחילים לקבל צבע כהה
  • מעבירים את התבלינים החמים היישר מהמחבת לצנצנת עם חלב קר ומוסיפים כחצי כפית קינמון.
  • סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר למשך הלילה
  • לאחר כ-12 שעות מסננים את החלב.
  • מכינים כוס אספרסו מקפסולת הודו
  • מקציפים חלב להכנת קפוצ'ינו. יוצקים את החלב המוקצף לכוס ומוסיפים את הכוס האספרסו.
  • שותים וחולמים על הודו
img
img
img